Consultanta WEB

Totul are tendinta de a se muta in mediul online si fiecare manager vrea sa isi comercializeze produsele si serviciile in acest mediu dinamic. Atat intreprinderile mici cat si cele mari opereaza online si prezenta pe web este o conditie importanta pentru ca afacerile sa vina cu strategii noi care sa le creasca profitul.
Va oferim servicii de consultanta web astfel incat sa construim impreuna planul prin care afacerea ta sa ajunga la inimile publicului tinta. Ajutam companiile sa realizeze o strategie care nu numai ca integreaza specificul sau cu tehnologiile web, ci si imbunatateste in mod eficient perspectivele tinta.
Sunt multe companii care nu se pot decide daca vor un site nou sau doar schimbarea partiala a celui existent. Cu ajutorul consultatei oferite de noi si pe baza cunostintelor si experientei pe care o avem in domeniu, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri astfel incat afacerea ta sa creasca si sa se transforme intr-un brand de succes.
Serviciile noastre de consultanta web permit clientilor nostri sa reuseasca sa domine mediul online. Oferim consultanta in domenii de proiectare, redesign, marketing pe internet si dezvoltare de aplicatii. Fiecare afacere doreste sa maximizeze rentabilitatea investitiei si sa genereze vanzari, iar serviciile noastre de consultanta te ajuta sa iti atingi obiectivele.

Vrei sa ai mai multi clienti?

Ce implica serviciile noastre de Consultata WEB


Descoperire si analiza: Pentru a fi siguri ca fiecare client obtine solutii optime, lucram alaturi de el pentru solutii personalizate, stabilim liste de obiective si punem bazele planurilor de promovare. Impreuna cu clientul, realizam profilul grupului tinta din mediul online, astfel incat fiecare campanie sa fie desfasurata pe baza acestor informatii. Acest lucru ne permite sa realizam o strategie web integrata cu modelul tau de afaceri si sa ajungem la cele mai bune rezultate.

Cercetarea pietei: In epoca web 2.0, exista o concurenta acerba intre firmele online, cercetarea pietei este cheia pentru a obtine un avantaj. Cercetam si analizam strategiile pe care concurentii le folosesc pentru a viza publicul web. Apoi, planificam si proiectam strategii eficiente si transformam rezultatele obtinute in urma cercetarii in avantaje pentru tine. Segmentam publicul de nisa si formulam strategii online care sa iti ofere un avantaj fata de concurentii tai.

Branding: Planificarea strategiei de branding este la fel de importanta ca si produsele sau serviciile tale. O strategie eficienta de comunicare a marcii va face ca afacerea sa iasa in evidenta. Serviciul nostru de consultanta te ajuta sa stabilesti o pozitie foarte buna a brandului in randul publicului tinta si contribuie la o buna conectare cu acesta. Campaniile noastre de branding fac ca firma ta sa obtina o identitate care permite clientilor sa te identifice usor si sa iti inteleaga perfect produsle si serviciile.

Promovarea marcii si gestionarea campaniei: Aducem branduri la viata. Cum facem? Proiectam campanii cu strategii si modele care evoca un raspuns puternic. Campaniile pe care le proiectam, care permit identificarea imediat a marcii tale, iti promoveaza afacerea in mod eficient. Branding-ul si servicii de consultanta digitala de marketing oferite contribuie la rezultate contorizabile si propulseaza firma in fata concurentei.