Copywriting

Continutul de calitate este foarte important, atat pentru motoarele de cautare si pentru o buna pozitionare in rezultate, cat si pentru confortul utilizatorilor, care vor gasi pe site-ul tau raspunsul la intrebarile lor. Iti oferim continut de cea mai buna calitate. Colaborand cu noi primesti continut original si optimizat pentru cuvintele cheie vizate.
Raspuns rapid la toate comenzile
Fiecare comanda plasata va primi un raspuns concret si o cotatie de pret aferenta, iar continutul va fi livrat in cel mai scurt timp, in functie de cantitate si de cerintele specifice. Avem toate resursele pentru a realiza orice cercetare.
Revizii nelimitate
Ne respectam clientii si stim ca detaliile mici sunt cele care fac diferenta intre un continut bun si unul de calitate mediocra. Din acest motiv, editorii nostri verifica cu lux de amanunte articolele oferite. Atunci cand simti ca produsul oferit are nevoie de mici modificari, tot ce trebuie sa faci este sa ne spui si vom raspunde pozitiv solicitarilor.
Copywriteri calificati
Avem o echipa de copywriteri cu o vasta experienta in domeniu si ne asiguram astfel ca tot continutul furnizat este de o calitate superioara. Tot ce trebuie sa faci este sa ne transmiti cuvintele cheie si tipul de material scris de care ai nevoie si cu siguranta echipa noastra se va ridica la nivelul asteptarilor tale.

Vrei sa ai mai multi clienti?

Ce tip de continut oferim?


Continutul pentru website: Continutul pentru paginile Despre Noi, Servicii, Oferte, Promotii, Categorii trebuie sa fie de calitate premium. Aici nu au loc greselile typo sau informatiile de umplutura. De asemenea, continutul trebuie sa fie optimizat SEO, acesta trebuie sa fie lizibil, structurat si confortabil de parcurs, informativ si cu o densitate adecvata a cuvintelor cheie.

Articole pentru blog: Blogul este foarte important pentru orice site web. In functie de specificul site-ului si de nisa in care acesta activeaza, iti oferim cele mai bune servicii de scriere articole pentru blog. Stabilim impreuna un volum de articole saptamanal sau lunar, iar noi iti oferim materiale de calitate pentru ca publicul tau sa fie incantat.

Descrieri pagini: Ai nevoie de continut original de inalta calitate, care este optimizat SEO si verificat pentru originalitate? Atunci ai ajuns acolo unde trebuie. Iti oferim cele mai bune servicii de scriere articole, pentru ca site-ul tau sa creasca natural.

Descrieri produse: Fiecare produs de pe site-ul tau are nevoie de o descriere unica. Realizam aceste descrieri si oferim utilizatorului toate informatiile de care are nevoie pentru a intelege ce cumpara, ce avantaje are de la respectivul produs si cum ar trebui folosit.

Comunicate de presa: Comunicatele de presa sunt unelte de marketing puternice atunci cand sunt scrise corect. In functie de locul in care sunt publicate aceste comunicate de presa si de impactul pe care il au asupra cititorilor, ele vor avea efect pozitiv sau negativ. Stim exact cum ar trebui sa fie un comunicat de presa care sa atraga atentia si sa creeze conversii.

Continut pentru social media: Echipa noastra scrie continut de calitate pentru campaniile din social media. Ai nevoie de postari periodice si nu este tot timpul inspirat? Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de campaniile tale si ofera vizitatorilor tai mesaje impecabile pe Facebook sau alte retele de socializare.