Mententanta Site WEB

Serviciile de mentenanta asigura confortul vizitatorilor care ajung pe site. Cu servicii de mentenanta implementate de echipa noastra, fiecare vizitator va ajunge pe pagini curate, optimizate pentru orice dispozitiv mobil si fara erori.

Ce include pachetul de mentenanta site


Backup: Ne asiguram ca fisierele de pe site-ul tau si baza de date au copii se siguranta facute periodic, minim o data pe saptamana. Cu ajutorul acestora, atunci cand apar probleme, fisierele pot fi restaurate si site-ul va functiona din nou perfect. Aceste copii sunt stocate in afara serverului, pentru un plus de siguranta.

Verificam tehnologia site-ului: Pe masura ce noile platforme CMS si tehnologiile evolueaza, multe site-uri web trebuie sa fie modificate sau actualizate pentru a tine pasul cu compatibilitatea si competitia. Toate tehnologiile moderne fac ca functiile site-ului sa fie imbunatatite, animatiile sa fie naturale si aspectul sa fie modern.

Actualizari: Aplicam pachetele de securitate disponibile pentru orice platforma pe care se bazeaza site-ul tau. Ne asiguram ca avem mereu o copie de rezerva completa a site-ului inainte de a aplica actualizarile. Verificam functiile site-ului web dupa aplicarea actualizarilor.

Gramatica si citire continut: Se pot strecura erori in continutul site-ului, mai ales atunci cand schimbarile sunt facute de mai multe persoane. Citim si corectam tot continutul site-ului, astfel incat acesta sa se prezinte impecabil utilizatorilor.

Verificari periodice pentru viteza: Niciun utilizator nu este fericit pe un site care se incarca greu. Verificam periodic modul in care site-ul se incarca si masuram viteza acestuia. Atunci cand este necesar, ajustam si modificam site-ul astfel incat sa fie obtinuta cea mai buna viteza de incarcare.

Modificari design: De-a lungul timpului, design-ul unui site va imbatrani si va deveni mai putin competitiv. In timp ce elementele grafice pot fi modificate pentru a reimprospata site-ul, la un moment dat vom lua in considerare un redesign complet al site-ului web, pentru un refresh total.

Verificam formularele: Formularele sunt, de obicei, o parte importanta a site-ului, care genereaza conversii si trebuie verificate in mod regulat pentru a evita erorile ce pot aparea. Testam inclusiv conexiunile cu aplicatiile de automatizare a mailurilor si interactiunea cu listele de e-mail pentru trimiterea de newslettere.

Verificam Google Analitycs si conversiile: Verificam scripturile de urmarire active pe toate paginile, in special pe site-urile statice cu gestionare automata a continutului. Verificam si testam obiectivele si datele de conversie din rapoartele de analiza pentru a confirma ca actiunile si evenimentele cheie sunt inregistrate.

Verificare broken links: Avem tooluri specializate care vor accesa cu crawlere site-ul cautand legaturi intrerupte care pot deranja utilizatorii si pot reduce pozitia site-ului in motorul de cautare.

Verificare erori: Verificam toate fisierele si mesajele din jurnalul de erori si din webmaster tools pentru a ne asigura ca nu exista probleme.

Vrei sa ai mai multi clienti?